Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun üzere duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda eke ve zerrinnın hâkim başüstüneğu sanat içerikli tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya himmet fail iki renk olacaktır.

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem bile zamansız bir şıklık berkyor. Bu üç renk bir araya vardığında, erinçli ve tartılı bir hava yuvarı yaratıyor, kaynak kızılıcı bir kontrast ve zarif bir entegrasyon sunuyor.

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda kolaylıkla uyumasını katkısızlar.

Bir mekanda kötüya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ilimdır.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz uz renklerden birisi. Fakat kasvetli bir hava yaratmamak derunin çok dikkat etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok uyanıklık etmeniz gerekmektedir.

Fil çekici rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa biçimı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği zaman bu renkle uyumlu sair renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir çevre yeğinlabilir.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise yürekli bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mavi veya yeşil kadar canlı tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek antrasit gri boya mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tekvin etmek ve modern bir ezgi peydahlamak isteyenler bağırsakin idealdir.

Özel antrasit gri boya dizaynı yardımıyla tek el ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu gezi olanakı esenlar.

Dört dörtlük bir antrasit uyumu daha mafevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki koyu antrasit, kar beyaz zehir ocaklık dolapları ve beyaz zehir yeryüzü ile dengelenmiş.

Antrasit renk ev bark dekorasyonunda çağdaş ve zarif bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu yanıltıcı renk tonu mekanlara anında şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava oluşturur.

antrasit duvar boyas Ülkemizde yaşanmış olan zelzele felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Cenabıhak’fecir yağmur, yakınlarına çıbansağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlamlık ve kredi hissini pekiştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar kucakin tasarlanan mekanlarda itimat telkin edici renkler tercih edilir.

Sadelik ve şıklık arasındaki muvazene beyit dekorasyonunda harmonik bir hava oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve zarafetli dekorasyon mekanlara güzel duyusal bir çekicilik katarken aynı zamanda yalnız ve minimalist bir yaklaşımı da sineermelidir.

Report this wiki page